Bli företagskund hos Cake it easy

Spara tid och pengar som avtalskund

Cake it easy er Sveriges största beställningstjänst för bagerier, och vi har samlat bagerier och konditorier från hela landet på samma plats. Hos oss kan ni snabbt och enkelt beställa från vårt stora utbud utan att behöva lämna kontoret.


Har ni kontor på flera orter erbjuder vi snabba och enkla köp från lokala bagerier. Beställningen görs enkelt på vår sajt, och varorna levereras färska och närproducerade. Och vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa till.


Vi effektiviserar även era inköps- och bokförningsrutiner. I stället för att köpa in från många olika lokala leverantörer, får ni som kund hos oss allt på én faktura. Varorna produceras hos de samma lokala bagerierna som förut. Vi kallar det vinn-vinn.

Enkel beställning
Enkel beställning

Era anställda kan snabbt och enkelt beställa via vår webbsida - oavsett var i Sverige de är.

Allt på én faktura
Allt på én faktura

Oavsett hur många lokala konditorier som levererar, får ni allt på én faktura från oss.

Färskt och kortrest
Färskt och kortrest

Allt ni beställer görs på det lokala bageriet och levereras färskt till er.

Våra erbjudanden

Företagskund på cakeiteasy.se

Om ni inte har ett eget inköpssystem, är det enkelt att använda vår beställningsportal för direktbeställningar. Deras anställda kan själv enkelt lägga ordrar, och ni väljer själv om ni vill lägga upp användarkonton. Vi hjälper gärna till med att lägga upp användarkonton som är anpassade till era interna beställnings- och faktureringsrutiner.


Ni kan skapa användarkonton per anställd, avdelning eller kontor, och även förhandsdefiniera betalinformation så att beställning kan göras med några få enkla klick.

Integration med inköpssystem

Om ni använder ett internt inköpssystem kan vi enkelt integrera med detta, så att ni får tillång till hundratals bagerier och produkter direkt i ert interna system. Vi är redan integrerade med bl.a. Visma Proceedo och Vieri, och integrerar med andra system enligt överenskommelse.

Concierge service

Vi har ett eget dedikerat kundteam som hjälper våra företagskunder med beställningar och leverans av tårtor till många lokationer. Skicka oss info om vem som ska få tårta och hur stora, så löser vi resten. Du kan läsa mer om vårt erbjudande här.

Över 100.000 nöjda kunder. Bland andra dessa

Quotation marks

Vi har många duktiga medarbetare och goda kunder över hela landet. Med Cake it easy är det superenkelt att beställa tårtor när vi har något att fira eller vill tacka en kund för bra samarbete. Integrationen med vårt Visma inköpsystem gör att vi också sparar mycket tid på beställning och fakturering.

Trond Østby, Sponsor- och Eventchef i Felleskjøpet Agri

Intresserad av att bli avtalskund?

Kontakta oss
Skicka tårtor till alla era kontor
Något att fira? Låt alla ta del i firandet!
Skicka tårtor till alla era kontor
Läs mer