Möllergruppen bjöd alla anställda på tårtkalas

När Möllergruppen skulle fira att de hade nått sina mål, bjöd de helt enkelt in alla 4.000 anställda till tårtkalas - och Cake it easy gjorde jobbet för dem.

Möllergruppen är Nordens största bilkoncern och har över 4.000 anställda fördelat över fem land. Cake it easy hjälpte dem med att skicka tårtor till alla deras bilförhandlare. Resultatet? Alla anställda - fördelat på över 130 platser - kunde fira tillsammans.


Med förhandlare och verkstäder spridda över hela landet, är det svårt att samla alla anställda när något stort ska firas eller positiva besked ska kommuniceras till hela organisationen. Därför har Möllergruppen tidigare valt att skicka tårtor till de anställda för att fira stora och små bragder.

Quotation marks

Alla har positiva associationer till tårta! Tårtor är därför ett enkelt och mysigt sätt att samla de anställda för att fira och därmed kunna tacka dem för deras insats.

Rune Simensen, IT-direktör i Møllergruppen.
Title image

Tidigare har Möllergruppen bett de lokala bilförhandlarna om att köpa tårta på egen hand, och skicka räkningen till importören, då det skulle krävas alltför mycket tid och planering för huvudkontoret att beställa tårtor till alla lokala avdelningar. 


De insåg däremot att detta inte var den bästa lösningen:

- Att be förhandlarna beställa tårta själv var utmaningen, då flera antingen inte köpte tårta, glömde att förmedla vem tårtan var från eller inte kommunicerade varför de firade med tårta. I tillägg blir det lite som att en familjemedlem ber dig köpa din egen födelsedagspresent. Det känns inte lika speciellt eller trevligt, säger Rune.


Därför blev de väldigt glada då de upptäckte ett sätt de kunde skicka tårtor till alla förhandlare med endast ett telefonsamtal.


- Vi upptäckte Cake it easy som hade samlat hundratals av bagerier på samma plattform. Vi bestämde oss därmed för att göra en stor tårtbeställning i samband med firande av uppnådda mål. Vi önskade att fira med tårta på 128 platser i Sverige och Norge - på samma dag.


- Vi upplevde det som extremt enkelt att beställa från Cake it easy. Det blev levererat tårtor till alla orter och tårtorna hade likadant utseende och samma budskap, något som gjorde det mer kraftfullt. Genom bild och text på själva tårtorna kände importören att de fick kommunicera sitt tack till alla anställda.


Han fortsätter: 


- De anställda blev väldigt glada över av att bli överraskade med tårta på jobbet, och kände att de blev uppmärksammade av ledningen.

Quotation marks

Det är sällan som något som är så enkelt och kravlöst för vår del ger så goda resultat bland de anställda.

Möllergruppen

Flera beställningar

Den goda erfarenheten med den första tårtleveransen förde till att Möllergruppen har använt Cake it easy flera gånger. Samma år skulle företaget fira 80-års jubileum. Då lottade de samtidigt ut en VW Up! och ville att utseendet på tårtorna skulle anpassas till detta - något som Cake it easy såklart kunde leverera.

Har ni också något ni vill fira med tårta?

Skicka en offertförfrågan
Skicka tårtor till alla era kontor
Något att fira? Låt alla ta del i firandet!
Skicka tårtor till alla era kontor
Läs mer
Spara tid och pengar som avtalskund
Beställ i hela Sverige - få allt på én faktura
Spara tid och pengar som avtalskund
Läs mer