Om Cake it easy

... det enkla sättet att få tag i något gott

Cake it easy är en online beställningsportal där du superenkelt kan beställa färska tårtor over hela Sverige.

Vi är Nordens största webbportal för tårtor, och samarbetar i dag med över 550 lokala bagerier och konditorier i Sverige och Norge. Vi använder den senaste teknologin för att skapa den bästa kundupplevelsen för alla som älskar tårta. Varför göra tårtbeställningen svår, när du kan göra den enkel och rolig?

Grundat av bagarsöner

Företaget startades av Marius och Haakon, två sjätte generations bagarsöner från Kristiansund och Oslo som växte upp i familjebagerier på var sitt håll av landet. När de skulle bygga nätbutiker för familjernas bagerier, upptäckte de hur svårt det var att hitta bra webblösningar för tårtor. Nästan alla e-handelsplattformar är gjorda för kläder, skor och postorderprodukter - men inte för färska bagerivaror.


De upptäckte att flera bagerier hade samma utmaning, och fick därmed idén om att bygga en egen e-handelsplattform för bagerier. Och varför ska varje enskild bageri behöva bygga en egen lösning från scratch när man kan samarbeta? Så såg Cake it easy dagens ljus - en marknadsplats där kunder enkelt kan hitta sin lokala bager och beställa med några enkla knapptryck.


Marknadsplatsen öppnade även en ny marknad för bagerierna - presentmarknaden. Genom Cake it easy blev det plötsligt enkelt att skicka tårtor till familj och vänner i andra städer. Tidigare var det endast blommor man kunde skicka, men många upptäckte att en tårta levererad på dörren är väl så uppskattat. Och därmed utökades bageriernas kundkrets till personer över hela landet.


Nu är Cake it easy Nordens största beställningsplattform för bagerier, och vi har levererat tårtor till över 150 000 kunder i Sverige och Norge. Vi har växt till ett team på nio glada tårtälskare, och står alltid redo för att hjälpa dig när det är dags för tårta. Tack vare vårt unika nätverk av lokala bagerier är tårtorna du beställer alltid färska och kortresta.

Title image

Företagsinformation

Cake it easy AB

Box 1294

116 74 Stockholm

Org nr 559153-1735

Dags att beställa tårta?

Gå till webbshopen